VELUX dakramen


Het plaatsen en vervangen van VELUX dakramen

In een woning is het erg belangrijk dat er natuurlijk daglicht binnenkomt. Daglicht heeft een positieve invloed op de leefomgeving en de gezondheid van mensen. De VELUX dakramen bieden al vele jaren de perfecte oplossing om een zo natuurlijk mogelijk licht in huis te halen. Daarnaast zijn ook de ventilatiemogelijkheden van VELUX zeer goed en zijn de daglichtsystemen ruimte besparend. Bij DAKDIDAK kunt u terecht voor VELUX dakramen voor zowel platte als schuine daken.

VELUX dakramen kopen kan bij ons en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten in zowel een houten als een kunststof variant. Bovendien kunt u bij ons ook elektrische VELUX dakramen kopen in verschillende uitvoeringen.

VELUX_Tuimeldakraam_GGL

Hout

Alle VELUX dakramen worden geproduceerd van 100% PEFC gecertificeerd hout. Hierdoor kan VELUX aan zowel inkopers als aanbieders meer duidelijkheid verschaffen over de kwaliteit van het hout en de producten die daaruit zijn vervaardigd. De houten dakramen kunt u door ons laten aanbrengen in verschillende kleuren, zodat het dakraam altijd inpast in uw interieur.

Kunststof

De kunststof VELUX dakramen bestaan uit een houten kern die omhuld is met polyurethaan. Dit is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een wit design en een onderhoudsvrije afwerking. Daarnaast zijn deze dakramen uiterst geschikt voor badkamers, keukens en andere ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

Elektrisch

De VELUX dakramen kunnen wij naar uw wensen aanpassen. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw dakraam wordt voorzien van een elektrische bediening, zodat u uw dakraam niet meer met de hand hoeft te openen. Dit biedt een ideale oplossing voor ramen waar u moeilijk bij kunt en voor mensen die lichamelijke klachten hebben.

VELUX GGL tuimeldakraam

Belangrijke voordelen van VELUX dakramen

De nieuwe generatie van de VELUX dakramen kennen een aantal belangrijke voordelen in vergelijking met de oudere varianten. Deze voordelen zijn:

  • Minder energieverbruik
  • Groter wooncomfort
  • Meer natuurlijk daglicht

Bij de nieuwe VELUX dakramen is voornamelijk de balans van de energie uitstekend. Dat betekent dat er meer zonnewarmte binnenkomt en er zich een betere thermische isolatie in en rondom het dakraam bevindt. VELUX dakramen kopen? Wij leveren en monteren zeer moderne, lichte VELUX dakramen en kunnen ze perfect op ieder interieur afgestemd worden.

Geef een reactie