maatwerk dakramen VivaVitro ®
Maatwerk dakramen; Laat u inspireren door de grote verscheidenheid en bijna onbegrensde mogelijkheden van de VivaVitro dakramen en daglichtsystemen voor hellende en platte daken, indien gewenst zijn onze producten ook toepasbaar in gevels als daglichtsysteem we bespreken graag de mogelijkheden.
Een dakraam voor een kleine studio of een groot panorama schuifdakraam om een enorme zolderruimte om te toveren tot dak-serre VivaVitro biedt altijd een verrassende oplossing, maatwerk dakramen. De VivaVitro dakramen en daglichtsystemen bieden de ideale mogelijkheid, meer daglicht en ruimte te creëren.
Sinds 2004 ontwikkeld VivaVitro unieke daglichtsystemen voor daken; nok-beglazing, enorme panorama dakramen, studio dakramen… Voor elke architectonische uitdaging vinden wij een geschikte oplossing.
Onze daglichtsystemen zijn samengesteld uit hoogwaardig composiet met unieke isolerende eigenschappen, VivaVitro is een milieu bewuste keuze, in maatwerk dakramen.
VivaVitro woonruimte dakramen zijn een blijvende meerwaarde voor elk gebouw of woning, met uitstekende thermische waardes geschikt voor passief-huis. Bijzonder is dat het hoogwaardige composiet de zelfde uitzettingscoëfficiënt heeft als glas. Door het toepassen van hoogwaardige composiet kunnen wij degelijkheid bieden bij een gering gewicht, het composiet is bijzonder goed bestand tegen corrosie en weersinvloeden, elektrisch isolerend (geen aarding nodig), recycling met 100% recycling garantie
VivaVitro® maatwerk dakramen zijn getest op waterdichtheid bij een dakhelling van 15 graden; bij 600 Pascal dringt geen water door, vervolgens is het dubbele getest en zelfs bij 1200 Pascal lekt er geen water. Een bijkomend voordeel van onze glasvezel versterkte composiet profielen, ten opzichte van aluminium profielen, is dat er geen condensatie tegen het materiaal plaats vindt wat wel een veel voorkomend probleem bij aluminium constructies is, bovendien onze composiet profielen hebben dezelfde uitzettingscoefficient als glas terwijl aluminium, afhankelijk van de legering, een ca. 7 maal hogere uitzettingscoefficient heeft als glas.