Loggia, Loggia dakraam, Inpandig balkon, dakserre

Inpandig-Dakterras, dak-Loggia, Loggia dakraam, Inpandig balkon, dakserre

loggia

Inpandig-Dakterras, dak-Loggia, Loggia dakraam, Inpandig balkon, dakserre

DAKDIDAK helpt u graag bij het omtoveren van u zolder, vliering tot een comfortabele functionele ruimte!

Stel u woont mooi in de Amsterdamse binnenstad maar u heeft geen tuin maar wel een zolder of vliering. Wist u dat vrijwel elk dak de mogelijkheid biedt er een mooie praktische buitenruimte te maken. Een ruimte te creëren waar u fijn van de stralende zon kunt genieten en heerlijk vrij buiten zit!

Zo’n buitenruimte op het dak wordt genaamd; Inpandig-Dakterras, dak-Loggia, Inpandig balkon, dakserre het komt allemaal op hetzelfde neer.

dak-LoggiaMet een standaard dak-Loggia creëert u een afgesloten buitenruimte op uw zolder. Zo heeft u een buitenruimte waar u lekker kan zitten, van het uitzicht en zonlicht kunt genieten. Nadeel is bij deze opzet dat het een open ruimte blijft welke goed waterdicht gemaakt moet worden. Bovendien kan alleen gebruik gemaakt worden als het weer meewerkt en wordt er een beperkt afgesloten oppervlakte creëert.

VivaVitro heeft hier mooie oplossingen voor welke u kosten besparen en de nadelen opheffen van een open Loggia / inpandig dakterras.

Wat nu als u uw Loggia kunt afsluiten en openen op het dak?

De Premium dakramen van VivaVitro bieden u diverse oplossingen waarmee u snel, simpel en  goedkoper dan de standaard dak-loggia een wintertuin, dakserre kunt aanleggen. Bijkomend voordeel is dat een vergunningaanvraag vaak niet nodig is omdat het een dakraam betreft, sterker nog sommige gemeentes geven subsidie op de VivaVitro dakramen . Grote aanpassingen als bij een open inpandig-dakterras zijn niet nodig, denk onder meer aan het waterdicht maken van de gecreëerde beperkte buiten ruimte, aanbrengen verticale kozijnen… Ruimte wordt gewonnen verticale kozijnen zijn overbodig, u spulletjes staan droog bovendien kunt u bij mindere weers-omstandigheden de ruimte blijven gebruiken.

Het is aan u wanneer u buiten binnen haalt of binnen buiten met VivaVitro®?

VivaVitro® Voordelen op een rij:Loggia in het dak

  • meer ruimte met een dakserre met schuifdakramen, geen ruimte beperking door afgesloten buitenruimte met verticale kozijnen.
  • kostenbesparend, minder aanpassingen nodig bovendien simpele en snelle montage
  • meer comfort, u loggia wordt een wintertuin als ramen gesloten zijn
  • maatwerk, altijd een passende oplossing
  • Dakramen voldoen aan de nieuwste Duitse energieverordening 2016
  • velen modellen voorhanden zowel horizontaal als verticaal openend

Bent u geïnteresseerd aarzel niet DAKDIDAK is u graag van dienst, wilt u snel een offerte aanvragen klik hier voor bekijk het menu voor meer info over de dakramen en daglicht in gebouwen

Beslag VivaVitro schuifdakramen VivaVitro ® panorama schuifdakramen