Kosten dakraam plaatsen


Een dakvenster geplaatst door de vakman

Bent u van plan om een dakvenster te laten installeren in uw huidige dak en wilt u weten hoe een dakraam plaatsen professioneel uitgevoerd kan worden door een vakman? Bel dan DAKDIDAK. Wij kunnen de dakramen voor u installeren en de kosten om een dakraam te plaatsen voor u beramen. U heeft dan een inschatting wat de kosten totaal zullen zijn inclusief de aanschaf van het dakraam en de installatie verzorgd door ons.

Een dakvenster hoeft niet duur te zijn

De kosten per dakraam hoeven echt niet uit de pan te rijzen als u bijvoorbeeld twee dakramen wil laten plaatsen in een zolderverdieping. Het hangt er helemaal vanaf hoe de dakconstructie in elkaar zit. Bij de meeste moderne woningen is het geen probleem om een tuimelvenster erin te zetten. Het is dan meestal een kwestie van een opening plaatsen in het dak, het dakraam installeren en de buiten en binnenkant afwerken. De kosten voor het plaatsen van uw dakvenster kunt u drukken door in ieder geval een aantal zaken zelf af te werken zoals de afwerking aan de binnenkant.

Leverancier van de bekende merken

DAKDIDAK is de professional om een dakraam te plaatsen. Wij kunnen diverse modellen leveren van de bekende merken zoals Velux en Roto en laten deze installeren door onze ervaren vaklieden uitvoeren met lage kosten om het venster op de juiste manier in te bouwen. Onze vaklieden zijn uitermate professioneel opgeleid en plaatsen elk venster met groot vakmanschap. En als lid van VLOK, de branche organisatie van klusbedrijven, geven we ook garantie op het afgeleverde werk. En zorgen er ook nog eens voor dat de kosten per dakraam binnen uw budget zal vallen.

De mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden tegenwoordig. En deze mogelijkheden maken het ook mogelijk dat de kosten per dakraam tegenwoordig echt niet meer de duurste hoeven te zijn. Wij kunnen klassieke tuimelramen plaatsen die men zo vaak ziet in nieuwbouw woningen en de oudere versies met simpele scharnieren en afsluitingen. Maar er zijn ook luxe dakramen verkrijgbaar waarbij de kosten per dakraam hoger zijn maar dan wel een resultaat geven waar je jaren plezier van zult hebben.

  • Tuimelvensters
  • Uitzet tuimelvensters
  • Top tuimelvensters
  • Kiep dakramen
  • Uitstap dakramen
  • Vensters met verhoogde tuimel as
  • Balkonramen
  • Schuifvensters
  • Uitzet zolderraam

Kies voor kwaliteit en neem contact op!

Wilt u nu weten wat de kosten om een dakraam te plaatsen zijn? Bel ons dan. Wij komen dan bij u langs en kunnen u de kosten voor het plaatsen voorrekenen per venster.

Geef een reactie