FAKRO dakramen


Dakramen met een groot aantal voordelen

FAKRO dakramen beschikken over een groot aantal voordelen. Vandaar dat deze dakramen producent een steeds groter marktaandeel krijgt. Bij DAKDIDAK kunt u terecht voor de levering en montage van deze hoogwaardige FAKRO dakramen en profiteert u van onder andere de volgende voordelen:

  • Veilig tegen inbraak
  • Zorgt voor meer daglicht door een grotere glasoppervlakte
  • Uitstekende ventilatie
  • Gebruiksvriendelijk door onder meer de aanwezigheid van een ondersluiting

Uitstekende eigenschappen

FAKRO dakramen

FAKRO dakraam

De regelbare ventilatieroosters die in de FAKRO dakramen geïntegreerd zijn, zorgen voor een voortdurende verversing van de lucht. Daarnaast zijn deze dakramen uitermate geschikt voor oudere mensen, doordat deze eenvoudig te bedienen zijn. Dit komt doordat de aansluiting zich aan de onderkant van het raam bevindt en mensen er daardoor gemakkelijker bij kunnen als het raam wat hoger geplaatst is. Bovendien beschikken de FAKRO dakramen die wij plaatsen over een levenslange garantie tegen hagelschade op het glas en tien jaar lang een volledige fabrieksgarantie.

Bovenstaande eigenschappen zorgen bij u ongetwijfeld voor een grote mate van zekerheid. Deze onderdelen tonen de hoge mate van veiligheid en kwaliteit optimaal aan. Dat zijn niet voor niet de elementen waar FAKRO voor staat en geeft aan waarom FAKRO geldt als een van de grootste dakramen specialisten.

FAKRO dakramen met het zelfregelende ventilatiesysteem V60P

Ventilatie capaciteit voldoet aan Bouwbesluit

Het systeem reguleert de stroom lucht die via het rooster de woning binnenkomt. De constructie reageert automatisch op verschillen in druk en windsterkte, zodoende ontstaat een continue luchtstroom welke voldoet aan de bepalingen van het Bouwbesluit.

In een dakraam van 134 centimeter breed heeft de V60P een maximale capaciteit van 13,2 liter lucht per seconde bij een druk van 1 pascal.

Het aloude ventilatiesysteem wordt gecombineerd met de houten tuimeldakramen, standaard verkrijgbaar in grenen of wit onder de typevermeldingen FTP-V6 U3 en FTU-V6 U3, voor de liefhebber ook leverbaar in andere RAL kleuren tegen een meerprijs uiteraard.

FAKRO heeft het ventilatierooster in het raamkozijn geïntegreerd. Zo gaat geen glasoppervlak verloren en is het mogelijk continue u kamer te voorzien van een frisse luchtstroom. Uiteraard kunnen alle FAKRO zonweringen en raamdecoraties worden toegepast.

FAKRO dakramen met het zelfregelende ventilatiesysteem V60P

Informeer bij ons gerust naar de vele mogelijkheden en laat u adviseren door ons personeel. U zult versteld staan van de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Geef een reactie