Enorm daglichtsysteem Liakada

enorm daglichtsysteem

Enorm daglichtsysteem Liakada

Sinds 2004 ontwikkeld VivaVitro unieke daglichtsystemen voor platte en hellende daken; nok-beglazing, enorme panorama dakramen, studio dakramen… Voor elke architectonische uitdaging vinden wij een geschikte oplossing.

Laat u inspireren door de grote verscheidenheid en bijna onbegrensde mogelijkheden van de VivaVitro dakramen en daglichtsystemen. Zoals een klant in Berlijn deze heeft VivaVitro de opdracht gegeven voor het ontwerp en de uitvoering van een daglichtsysteem van 3000 * 3000 mm dat verticaal openend.

Elke architectonische uitdaging gaan we aan het ontwerp en de uitvoering ervan was snel besproken. Voor onze klant in Berlijn was er een mooi enorm groot daglichtsysteem dat verticaal opende, de onderste vleugel schuift onder de bovenste vaste vleugel. Resultaat mag er zijn een prachtig daglichtsysteem.daglichtsysteem Liakada1 daglichtsysteem Liakada verticale opening vleugel daglichtsysteem Liakada2

Bouwproject Rosalux in Berlijn
Vereisten Ontsnappingspanelen met noodstroomvoorziening
Breedte 3000 mm
Hoogte 3000 mm
Opening De onderste vleugel schuift onder het bovenste vaste vleugel
Rit 24 V tandheugel aandrijving
Installatie Inbouw tussen de koof
Installatie Tijd 2 uur

Een dakraam voor een kleine studio of een groot panorama schuifdakraam om een enorme zolderruimte om te toveren tot dak-serre VivaVitro biedt altijd een verrassende oplossing. De VivaVitro dakramen en daglichtsystemen bieden de ideale mogelijkheid, meer daglicht en ruimte te creëren.