Dakvensters


Functioneel en van de allerhoogste topkwaliteit

Wilt u ook zo graag genieten van het mooie licht tijdens de dag en zoekt u een functionele dakvensters van de allerhoogste topkwaliteit? Bel dan DAKDIDAK. Wij leveren en plaatsen de beste dakvensters die verkrijgbaar zijn en geven daar ook nog eens garantie op. Wij leveren diverse merken vensters die wij allemaal zelf laten plaatsen door onze eigen vaklieden.

Wie is DAKDIDAK?

Wij zijn de professionals wat betreft het plaatsen van dakvensters van merken zoals Velux, Roto en Fakro. Wij hebben vakmensen in dienst die op de hoogte zijn van het plaatsen van deze dakvensters alsook en het timmervak als geen ander beheersen om het hele raam zo goed mogelijk geplaatst te krijgen. Wij zijn een VLOK deelnemer wat betekent dat wij lid zijn van deze branche organisatie voor klusbedrijven en waarmee we de garantie kunnen geven dat het dakraam goed geplaatst is en aan alle voorwaarden voldoet.

De vele mogelijkheden op het gebied van dakvensters

U zou het misschien niet meteen denken maar er is tegenwoordig heel veel mogelijk met dakvensters. Het is allang niet meer zo dat er alleen maar keuze is uit de traditionele tuimelvensters zoals we zo vaak zien in de nieuwbouw tegenwoordig. Voorbeelden zijn dakvensters die vanaf de grond tot aan de nok geplaatst kunnen worden inclusief balkons. Deze combivensters brengen ontzettend veel sfeer in de ruimte omdat de ruimtelijkheid maximaal benut wordt met deze vensters. En het licht dat verkregen wordt is ronduit gezegd fenomenaal.

Hieronder kunt u een opsomming lezen van de mogelijkheden die wij kunnen leveren:

Dakvensters

  • Tuimel dakvensters
  • Uitzet tuimel vensters
  • Top tuimel vensters
  • Kiep dakramen
  • Uitstap dakramen
  • Vensters met verhoogde tuimel as
  • Balkonramen
  • Schuif vensters
  • Uitzet zolderramen

Vakkundig geplaatst en afgewerkt

Wij plaatsen dakvensters niet alleen maar we werken alles ook helemaal af voor u. Indien nodig plaatsen we nieuwe dakpannen op uw dak, leggen het lood en zinkwerk aan om af te wateren en voeren timmerwerk uit aan de constructie om deze geschikt te maken om de dakvensters in te plaatsen.

Bel ons op en maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan op. Wij komen dan langs bij u om samen met u de dakvensters uit te kiezen dat past binnen uw wensen. Daarbij kunnen we tijdens het bezoek meteen aangeven of er eventueel een vergunning nodig is voor uw nieuwe dakraam.

Geef een reactie