Dakvenster


Een dakvenster met het mooiste licht

Heeft u een zolder waar u meer van wilt maken dan uw huidige opslagplaats? Bijvoorbeeld een kantoortje waar u rustig kunt werken. En wilt u in dat kantoor profiteren van het daglicht om sfeer op de werkplek te brengen? Dan bent u bij DAKDIDAK aan het goede adres. Want wij kunnen een nieuw dakvenster plaatsen en brengen daarmee het licht naar binnen zodat u meer sfeer in uw zolderwerkkamer krijgt. Wij leveren het totale pakket van de levering dan het dakvenster zelf, de voorbereiding van uw dak, het plaatsen van het venster en de afwerking.

Professioneel en betrouwbaar

DAKDIDAK is een professional in het plaatsen van dakramen in schuine daken. Wij leveren ROTO, FAKRO en VELUX ramen en wij plaatsen deze op een zeer professionele wijze. Wij zijn lid van VLOK, de branche vereniging van klusbedrijven waardoor u er zeker van bent dat u samenwerkt met een partij die garant staat voor haar werk en we hebben vakmensen in dienst die al jaren het ene na het andere dakvenster plaatsen en goed opgeleid zijn om een puik stukje werk af te leveren.

Het ene dakvenster is het andere niet

Het meest bekende dakvenster is op dit moment wel het VELUX venster dat in veel nieuwbouw woningen op zolders is ingebouwd. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Een dakvenster kan bijvoorbeeld helemaal tot aan de grond uitstrijken waardoor u een perfect zicht krijgt vanaf een werkplek op zolder. Ook zijn er mogelijkheden van combinaties van een dakvenster en een balkon. Het tuimelraam schuift dan aan de onderkant naar voren en aan de bovenkant naar boven. Het resultaat is dan een balkonnetje met het tuimelraam als afdak. Hieronder kunt u de mogelijkheden zien die wij allemaal aan kunnen bieden:

  • Tuimelvensters
  • Uitzet tuimelvensters
  • Top tuimeldakvensters
  • Kiep dakramen
  • Uitstap dakramen
  • Vensters met verhoogde tuimel as
  • Balkonramen
  • Schuif dakvensters
  • Uitzet zolderramen

De vergunning

Wanneer wij bij u langs komen dan weten wij nadat we uw wensen hebben besproken vrijwel meteen of er een vergunning nodig is voor het nieuw te plaatsen dakvenster. En als die vergunning nodig is dan helpen wij u er ook mee om die aan te vragen.

Op zoek naar een dakvenster? Neem Contact op

Heeft u besloten dat u uw huidige dakvenster wil laten vervangen voor een andere? Bel ons dan of vul het formulier op de website in. Wij komen dan met alle plezier bij u langs om alles eens door te nemen en een vrijblijvende offerte uit te brengen die u rustig kunt vergelijken.

Geef een reactie