Dakramen


De mooiste dakramen

Heeft u plannen om in uw dak een dakraam te laten plaatsen maar kunt u nog geen keuze maken uit de vele mogelijkheden uit de dakramen die beschikbaar zijn? Dan bent u bij DAKDIDAK aan het goede adres. Wij kunnen u alles vertellen over dakramen, de kosten ervan, de mogelijkheden en de werkzaamheden die eventueel noodzakelijk zijn. Wij kunnen u aangeven welke mogelijkheden er zijn om het mooiste licht te creëren in uw huis en goede ventilatie met een prachtig mooi dakvenster door ons geleverd.

Er zijn nogal wat mogelijkheden tegenwoordig maar er zijn er een aantal dakramen waar men niet zo snel over nadenkt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtig mooi dakraam in uw schuine dak in uw badkamer. Een waar genot om een bad te nemen terwijl het daklicht een sfeer brengt die niet te evenaren is. Of wat zou u denken van een VivaVitro schuifdakraam. Een venster dat raamvleugels heeft welke over het dak zweven als men ze uitschuift verticaal of horizontaal. Het is tegenwoordig allemaal mogelijk.

U kunt een keuze maken uit onder meer de onderstaande dakramen:

grote dakramen die open schuiven.

Wie is DAKDIDAK?

Dakramen, vergunning nodig?

Wij zijn specialisten in het plaatsen van dakramen van o.a. ROTO, VELUX en FAKRO. Wij hebben ervaren vaklieden in dienst die alles weten van de ze vensters en ook het nodige timmerwerk kunnen uitvoeren om uw dakvenster zo te plaatsen dat u er jarenlang plezier van heeft. Wij zijn een VLOK gecertificeerd bedrijf wat betekent dat u met een partij samenwerkt die garant staat voor haar werk en kwaliteit levert en er ook niet voor terugdeinst als wij daarover aangesproken worden.

Uiteraard wilt u ook weten of er een vergunning nodig is voor uw nieuwe dakvenster. Wij kunnen u daar meteen antwoord op geven nadat wij die situatie bekeken hebben en uw wensen in kaart hebben gebracht. Door onze jarenlange ervaring weten wij wanneer er een vergunning nodig is voor uw nieuwe dakramen en wanneer niet.

Wij komen graag bij u langs!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij komen dan graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken en een planning en offerte te maken voor nieuwe dakramen. En uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend en kunt u deze rustig nalezen en vergelijken met andere aanbiedingen.