Dakramen plaatsen


De mooiste dakramen plaatsen

Bent u op zoek naar bedrijven die dakramen plaatsen op een professionele manier en dat ook nog eens voor lage tarieven doen? Neem dan eens contact op met DAKDIDAK. Wij zijn ervaren installateurs van dakramen en leveren zowel de ramen zelf als de installatie. Wij zijn lid van VLOK, de branche vereniging van klusbedrijven en geven garantie op ons werk en we geven u advies over de mogelijkheden van de verschillende dakramen en het plaatsen ervan.

Al jaren ervaring in dakramen plaatsen

Wij zijn al jaren actief als professioneel installateur van dakramen. Onze vaklieden kunnen deze ramen plaatsen, het dak voorbereiden, voeren timmerwerk uit om het dak in te bouwen en leveren een puik stukje werk af waar u jaren plezier van heeft. Wij leveren alle bekende merken dakvensters zoals Velux en anderen en geven hiervoor scherpe prijzen af in combinatie met ons installatiewerk.

Dakraam laten plaatsen

Welk dakraam uitkiezen?

Er zijn nogal wat dakramen te verkrijgen tegenwoordig dus een paar adviezen zijn hier wel op zijn plaats. Uiteraard is de eerste stap uw budget. Het mag duidelijk zijn, aan alles hangt een prijskaartje.

Heeft u budget genoeg dan zijn de mogelijkheden er om van uw zolderverdieping een klein paradijsje te maken. Is uw budget beperkt dan is er ook nog steeds erg veel mogelijk.

Met een beetje creativiteit kan er in ieder geval veel bereikt worden. Denkt u maar eens aan de mogelijkheid dat wij dakramen plaatsen in badkamers recht boven het ligbad. Dit geeft prachtige resultaten die wat het budget betreft binnen bereik ligt van de meeste huishoudens. Andere mogelijkheden zijn combinatie vensters die we al vanaf de vloer kunnen plaatsen en doorlopen tot aan de nok.

Ruime keuze

Hieronder kunt u de mogelijkheden lezen voor dakramen plaatsen. Wij kunnen u op locatie meteen zeggen of het mogelijk is om deze ramen te plaatsen in uw dak en wat er voor veranderd moet worden aan de constructie van het dak om plaatsing mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Tuimelvensters
  • Uitzet tuimelvensters
  • Top tuimelvensters
  • Kiep dakramen
  • Uitstap dakramen
  • Vensters met verhoogde tuimel as
  • Balkonramen
  • Schuif vensters
  • Uitzet zolderraam

Dakramen plaatsen? Ontvang een vrijblijvende offerte!

Heeft u nu plannen om dakramen te laten plaatsen en wilt u dat wij die dakramen plaatsen voor u? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u langs om u de mogelijkheden te laten zien en we geven u dan een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt vergelijken.

Geef een reactie