Dakraam riet-dak panoramisch uitzicht over ‘De Lek’

VSS Panorama schuifdakraam Utrecht Amerongen

Dakraam riet-dak

uitzicht VSS Panorama schuifdakraam Urbanizer Riet dak
uitzicht rivier de lek vanuit Panorama schuifdakraam

Bij de aanpak van een donkere zolder verdieping in het buiten gebied, langs rivier ‘De Lek’, was de wens; het oer Nederlandse landschap uit de achtertuin te integreren in de nieuw te ontstane kantoor-ruimte.

Dat is perfect gelukt, ons panorama schuifdakraam heeft de donkere ongebruikte zolder ruimte omgetoverd tot een met natuurlijk daglicht gevulde kantoorruimte, zo is er een comfortabele werkruimte gecreëerd met weldadige natuurlijke invloeden.

Weetje Bijkomend effect van daglicht is gewoonlijk uitzicht, wat ook invloed heeft op het menselijk welzijn: Het geeft contact met de omgeving, uitzicht op groen en water geeft rust en ontspanning, en het draagt bij aan het oriëntatievermogen. Daglicht en uitzicht hebben zo invloed op gezondheid en welzijn en daardoor verbeteren de werkprestaties weer. In ziekenhuizen dragen daglicht en uitzicht bij aan het genezingsproces. (lees meer)

In opdracht van Urbanizer architecten is er een mooi maatwerk daglicht-systeem samengesteld van 3m breed en 1,80 m hoog. Het type dakraam VSS is een panorama schuif-dakraam VDS in een combinatie met een vast zijlicht VFF op 1 raamwerk met perfecte thermische waarden en een ongekend uitzicht.

U kunt zien de VivaVitro® dakramen hebben een blijvende meerwaarde voor elk gebouw en zullen u comfort, welzijn verhogen.

De VivaVitro® daglichtsystemen zijn samengesteld uit hoogwaardig composiet met unieke isolerende eigenschappen en 100% recycling garantie, VivaVitro is een milieu bewuste keuze. Door het toepassen van hoogwaardige materialen bieden wij degelijkheid bij een gering gewicht. Het composiet is bijzonder goed bestand tegen corrosie en weers-invloeden, elektrisch isolerend (geen aarding nodig) en heeft de zelfde uitzetting-coëfficiënt als glas. De uitstekende thermische waardes maken VivaVitro dakramen geschikt voor toepassing in de passief-huis bouw.

Is u interesse gewekt ‘DAKDIDAK creatieve dakbeglazing’ is u graag van dienst, contact gegevens klik hier

 

Groot dakraam in rieten dak, Dakraam

Schuif Dakraam binnen ongeopendUitzicht panorama dakraam rivier De Lek

Schuif dakraam met panoramisch uitzichtfoto riet dakdakraam montage riet dak


Geef een reactie