Dakraam plaatsen


Een prachtig mooi dakraam plaatsen

Bent u van plan om een nieuw dakraam te laten plaatsen? Dan wilt u liever niet zelf dat dakraam plaatsen dan heeft DAKDIDAK de oplossing voor u. Wij kunnen uw dakraam professioneel inbouwen met een garantie op ons werk, we regelen voor u de eventuele vergunning, monteren het geheel af tot een compleet werkend venster en werken het ook nog eens allemaal netjes af. Tel daar het advies bij op dat wij u kunnen geven en u weet dat u bij ons netjes onder de pannen komt te zitten.

Gegarandeerd kwaliteit

Wij zijn professionals in het dakraam plaatsen in bestaande maar ook nieuwe daken. Wij leveren alle grote merken zoals Velux, Roto en Fakro en wij laten deze vensters plaatsen door professionals die weten hoe een dakraam te plaatsen. Wij zijn lid van FLOX, de branche organisatie van klusbedrijven waarmee u de garantie heeft dat de vensters worden ingebouwd door een vakman die ook bereid is om verantwoordelijkheid te nemen als het om garantie gaat.

Welk dakraam is het meest geschikt?

Er zijn nogal wat mogelijkheden vandaag de dag ten aanzien van dakvensters. Zo zijn er uiteraard de klassieke tuimelramen die men veel ingebouwd ziet op zolders maar er zijn veel meer mogelijkheden. Deze mogelijkheden variëren van de wijze waarop het raam geopend kan worden en de grootte. Denkt u bijvoorbeeld aan een dakraam dat al vanaf de grond begint en in delen opengezet kan worden. Of tuimeldakvensters die van bovenaf open draaien i.p.v. de methode waarbij het venster in het midden open tuimelt.
Hieronder kunt u een opsomming lezen van de mogelijkheden die wij kunnen leveren:

dakraam plaatsen

  • Tuimelvensters
  • Uitzet tuimeldakvensters
  • Top tuimelvensters
  • Kiep dakramen
  • Uitstap dakramen
  • Vensters met verhoogde tuimel as
  • Balkonramen
  • Schuifvensters
  • Uitzet zolderramen

Dakraam plaatsen, vergunning nodig of niet?

Wij weten ook vrijwel meteen of u een vergunning nodig heeft voor een verbouwing aan uw dak zoals een dakraam plaatsen. Dit komt omdat wij al jarenlang actief zijn in dit vak en alles weten van de maten. Wanneer u een dakraam laat plaatsen door ons dan kunnen wij, indien de vergunning ook nodig is, u helpen om deze vergunning zo snel mogelijk te verkrijgen.

Neem contact op!

Heeft u inmiddels besloten dat u liever het werk van het dakraam plaatsen aan een vakman overlaat? Bel ons dan of vul het formulier in op onze website. Wij komen dan bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en u krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende offerte.

Geef een reactie