Dakraam laten plaatsen


Een dakraam laten plaatsen door de vakman

Dakvensters zelf inbouwen is niet de gemakkelijkste klus. Daarom is het meestal aan te raden om een dakraam niet zelf te installeren maar het dakraam laten plaatsen door een vakman. Bel eens met DAKDIDAK om te informeren wat het dakraam laten plaatsen door onze vaklieden zou kosten. Met onze ervaring zijn wij in staat om top vakwerk af te leveren zodat u jarenlang plezier kunt hebben van uw dakramen die door ons heeft laten plaatsen.

Alleen ervaren vaklieden

Wij plaatsen dakramen van de meeste merken zoals Velux en Roto. Wij laten alleen ervaren vaklieden toe tot ons bedrijf die hun vak verstaan die een dakraam plaatsen leuk werk vinden en het venster zo goed mogelijk installeren zodat u daar als woningbezitter nog jarenlang plezier van zult hebben. Wij zijn lid van de branche vereniging voor klusbedrijven VLOK hetgeen betekent dat u van ons garantie krijgt en dat u weet dat u uw raam laat plaatsen door een erkend bedrijf die van wanten weet. Wij laten in ieder geval niets aan het toeval over als het om kwaliteit gaat.

Welk dakraam laten plaatsen

De eerste stap die u moet zetten is de keuze van het dakraam. En er zijn nogal wat mogelijkheden. Uiteraard leveren wij de standaard tuimelramen die in het midden scharnieren maar we kunnen ook andere soorten dakramen plaatsen. Bijvoorbeeld combi ramen waarbij het dakraam in gedeelten opengezet kan worden. En dan hebben we natuurlijk ook de meest uitgebreide versies waarbij men de vensters zelfs al vanaf de vloer kan plaatsen inclusief een balkon. Laten we eerlijk zijn, dat zou toch een prachtig resultaat kunnen geven. Hieronder kunt u een opsomming lezen van de mogelijkheden voor dakraam laten plaatsen door ons:

Dakraam laten plaatsen

  • Tuimel vensters
  • Uitzet tuimel vensters
  • Top tuimel vensters
  • Kiep dakramen
  • Uitstap dakramen
  • Vensters met verhoogde tuimel as
  • Balkonramen
  • Schuif vensters
  • Uitzet zolderraam

Wat doen wij tijdens de installatie?

Laten we eerlijk zijn. Een dakraam plaatsen is nog zo eenvoudig niet. Wij weten uit ervaring exact wat er moet gebeuren zoals het aanpassen van het dak zelf, het aanleggen van de afwateringen en eventueel de goten en het afwerken van het dak aan de buiten en binnenkant. Een dakraam laten plaatsen scheelt u veel werk en zorgen, wij verzorgen dit graag voor u.

Onze voordelige tarieven

Wilt u nu een dakraam laten installeren? Bel met ons om te informeren wat het tarief zou zijn als wij uw dakraam laten plaatsen. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden door te nemen, geven u advies over de keuze van het dakvenster en geven u dan een messcherpe offerte die u rustig kunt vergelijken met andere aanbiedingen.

Geef een reactie