Dakraam kopen


De mooiste dakramen kopen voor de beste prijs

Bent u van plan een dakraam te kopen en zoekt u hiervoor een specialist die het venster zowel kan leveren als installeren? Neem dan contact op met DAKDIDAK. Wij kunnen u advies geven waar u op moet letten wanneer u een dakvenster gaat kopen. Wij geven u een voordelige prijs op de vensters zelf maar ook op de kosten van het installeren van dakvenster en wij geven u ook nog eens een garantie op ons werk. Zo bent u niet alleen goedkoop uit maar krijgt u ook de beste kwaliteit.

Wie is DAKDIDAK

Wij zijn specialisten in het installeren van dakvensters zo kunt u bij ons o.a. Roto, Velux en Fakro dakramen kopen. Wij hebben ervaren vaklieden die de dakramen kunnen plaatsen inclusief alle timmerwerk dat eventueel nodig is om het dakraam in het dak te plaatsen. Wij zijn lid van de branche organisatie voor klusbedrijven wat betekent dat u met een erkend bedrijf samenwerkt die garantie geeft op het werk. Wanneer u dus besluit om bij ons een venster te kopen informeer dan ook naar de mogelijkheden van installatie door ons.

De keuze mogelijkheden

Er zijn nogal wat mogelijkheden wanneer u een dakraam kopen gaat. De meest bekende is uiteraard het standaard tuimelraam wat tegenwoordig in vrijwel iedere nieuwbouw woning geplaatst is. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo zijn er tuimelvensters die vanaf de bovenkant scharnieren, balkonvensters waarbij het glas al vanaf de grond geplaatst kan worden en speciale tuimelramen die in delen geopend kunnen worden. Er is op die manier altijd wel een dakraam te koop dat aan uw wensen voldoet.

Talloze mogelijkheden

Hieronder kunt u een opsomming lezen van de mogelijkheden die wij kunnen leveren. U kunt een dakraam niet alleen bij ons kopen maar ook de volledige installatie door ons laten verzorgen. En dat doen we nog eens zo goedkoop mogelijk voor u.

dakraam kopen

  • Tuimelvensters
  • Uitzet tuimelvensters
  • Top tuimelvensters
  • Kiep dakramen
  • Uitstap dakramen
  • Vensters met verhoogde tuimel as
  • Balkonramen
  • Schuif vensters
  • Uitzet zolderraam

Wilt u nu een dakraam kopen?

Bel ons voor een voordelige prijs en koop direct uw dakraam. Wij kunnen ook bij u langs komen om u de mogelijkheden te laten zien wat er allemaal mogelijk is. U krijgt dan van ons de prijs van het dakraam dat u bij ons kan kopen zelf maar ook het tarief dat wij rekenen om het venster voor u te plaatsen.

Geef een reactie