ROTO R8 Designo met ERA gootstuk


Roto Designo R8 dakramen geplaatst in een ERA dakuitbouw.

Roto Designo R8 dakramen geplaatst in een ERA dakuitbouw.

De ERA dakuitbouw is een prefab dakopbouw in een gootstuk waardoor het dakraam 15 graden meer helling krijgt, diverse toepassingen mogelijk. Hier is er voor gekozen hoogwaardige kunststof Designo R8 dakramen in te bouwen.

Designo R8 Uitzet- en toptuimelvenster
met opening over 45°, hout of kunststof
Het naar buiten openend dakraam Designo R8 is gefabriceerd volgens het Roto-principe: het scharnierpunt bevindt zich bovenin en dat maakt totale opening naar buiten over 45° mogelijk.Naast deze maximale opening beschikt u over een enkele bedieninghandgreep met 2 vaste tussenliggende openingposities. Exclusief bij ROTO voor de standaardmodellen: dubbele beglazing met hoge prestaties en bescherming tegen de zon. Voorzien van geïntegreerde isolerend blok dat het mogelijk maakt een aangename kamertemperatuur te handhaven en waarmee u bovendien energie bespaart.

Alle voordelen in één oogopslag
Warmte-isolatiecoëfficiënt van het dakraam met Wd-isolatieblok: Uw 1,2 W/m²K (dubbele beglazing) en 0,80 W/m²K met de nieuwe driedubbele beglazing Roto blueTec Plus (9P) voor Designo R8 (PVC)

Maximaal gebruiksgemak en optimale veiligheid dankzij de 4 vergrendelingspunten en de multifunctionele handgreep onderaan.
Past dankzij de antracietgrijze metallic effect-lak perfect in harmonie in elk dak.
Ideaal voor lage-energiewoningen (LEW) en passiefhuizen
Werking
Naar buiten openend dakraam

Dit naar buiten openend dakraam dat werd ontworpen door Roto biedt u een gevoel van welzijn en een aangename leefsfeer onder het dak. De vleugel klapt volledig naar buiten open wanneer u het raam opent zodat hij geen plaats inneemt in uw woonruimte. De openingshoek tot 45°, die naar wens kan worden ingesteld, is uniek op de markt. Dit biedt u vrije toegang tot het raam voor een onbelemmerd panoramisch uitzicht. De unieke handgreep onderaan is multifunctioneel: hij kan gebruikt worden voor het openen na de uitzet-stand, het draaien naar de schoonmaak-stand met automatische blokkering en voor de ventialtie-stand. Dit raam is ook uitgerust met een handmatig verluchtingssysteem (behalve in de 9E uitvoering). Comfort en veiligheid gegarandeerd.

Perfecte aansluiting

Het elektrisch aangedreven Roto-rolluik past perfect op het naar buiten openend dakraam. Het past zich gemakkelijk aan elke openingshoek en aan elke functie van het raam aan, het beschermt tegen de weer- en klimaatinvloeden en is isolerend tegen de warmte. Dit rolluik past perfect op het bewegend kader van het raam, zonder dat het uitsteekt voorbij de bovenrand; hierdoor is het mogelijk boven elkaar gelegen dakramen te plaatsen in de beste omstandigheden.
Geniet van maximale vrijheid en comfort.

DAKDIDAK informeert u graag!

Geef een reactie