Dakraam bediening electrisch


Dakraam bedieningDakraam bediening Besturingsysteem WS1-color bedieningspaneel

Als men een dakraam buiten handbereik plaats is een elektrisch Dakraam bediening systeem een uitkomst, maar ook als regulering voor het binnenklimaat zijn er efficiënte klimaatbeheersing-systemen welke bijdragen aan een optimaal woongenot door daglicht en ventilatie te reguleren middels het aansturen van de dakramen en mogelijk elektrisch bediende zonwering en raamdecoraties.

De meest gebruikte door VivaVitro en aanbevolen Dakraam bediening; Domotica, Elektrische bedieningssystemen, weerstations … worden hier vermeld.

Maatwerk is altijd mogelijk, er zijn naast de op deze website vermelde producten meerdere andere opties. De technologie is voortdurend aan het innoveren … wij staan in contact met specialisten die ons hierin adviseren en graag meedenken, een voor u optimaal daglicht-concept te realiseren.

bediening systemen en accesoires

WS1 Color – gebouw domotica

Dakraam bediening de WS1 Color

regelt naast de aansturing van zonwering en ventilatie ook verwarming en besturing van functionele toepassingen als regensensoren. Voor meer veiligheid zorgen een klem beveiliging indien nodig en/of rookmelders, het kleuren display zorgt voor een duidelijk afleesbaar geanimeerd bedieningspaneel .

De WS1 Color bevat het besturingssysteem (CPU) met geïntegreerde indoor sensor en een weerstation. Andere separate indoor sensoren kunnen draadloos worden geïntegreerd in het systeem en het ondersteund bediening van verschillende klimaatzones (individuele kamer controle).
De touche display maakt de dakraam bediening van de WS1 Color eenvoudig en aangenaam. De gebruikersinterface is ontworpen voor intuïtieve bediening. Middels de soft touche bediening-display zijn de functies aangenaam in te stellen en de verbonden accessoires simpel aan te sturen. In de slaapstand wordt het actuele weer getoond op de display verschijnt de zon welke  beweegt langs de hemel, het regent of sneeuwt.

Arexa 230V / 24V – dakraambesturing

Arexa 230 V / 24V

Programeerbare Dakraam bediening voorzien van weerstation en bedieningspaneel

De dakraam bediening Arexa automatiseert het verluchten van de ruimte. Zelfs als er niemand thuis is, kan er een regelbare verluchting plaats vinden. Afhankelijk van de binnen- en buitentemperatuur, wordt het raam geopend en weer gesloten. Het regen en wind alarm beschermen u interieur tegen de weersinvloeden. De beveiligingsfuncties kunnen, indien niet nodig, worden uitgeschakeld. Heeft u een bepaalde opening positie in geprogrammeerd, zal het dakraam in de automatische modus alleen zo ver als gewenst geopend worden. Meerdere functionele aansluitingen kunnen worden aangesloten als groep. Zo kan bijvoorbeeld een groep dakramen tegelijkertijd aangestuurd worden.

De dakraam aandrijving wordt rechtstreeks aangesloten op het weerstation. Het weerstation en het bedieningspaneel (batterij-voeding) hebben radiografisch uitwisseling van gegevens en commando’s. In het gebouw is geen bekabeling voor stroom, geen bekabeling voor de besturing benodigd. In de ruimtes, hoeven dus geen kabels worden aangelegd! Aldus is de dakraam besturing Arexa ideaal voor toepassing bij reeds ingebouwde dakramen.

Modellen:

Nr. 10115 Arexa 230 V, wit
Nr. 10.133 Arexa 230 V, aluminium geborsteld
Nr. 10.134 Arexa 230 V, donker parelgrijs geborsteld

Solexa 230V – zonweringbesturing

Solexa 230 V

Zonwering automatiseren, optimale daglicht controle.

De Solexa zonwering besturing bestuurt bijv. een luifel of jaloezieën afhankelijk van de helderheid en kamertemperatuur open en dicht. Buiten liggende zonweringen worden automatisch beschermd tegen regen, wind en vorst. De alarmfuncties zijn individueel instelbaar en uit te schakelen. Wanneer de zonwering niet volledig afgesloten wordt door de automatische instelling kan de positie  individueel worden ingesteld.  De lamellen kunnen worden aangepast aan de hoogte van de zon, dus altijd optimale daglicht controle mogelijk. Functies “lamellen draaiing” voor jaloezieën en “uitrollen ‘voor zonweringen zijn toepasbaar indien deze functie door betreffende product ondersteund worden middels een eigen aandrijving. De gelijktijdige besturing van meerdere functionele aansluitingen is mogelijk via een groep stuurrelais.

De zonwering aandrijving wordt rechtstreeks aangesloten op het weerstation. Het weerstation en het bedieningspaneel (batterij-voeding) hebben radiografisch uitwisseling van gegevens en commando’s. In het gebouw is geen bekabeling voor stroom, geen bekabeling voor de besturing benodigd. In de ruimtes, hoeven dus geen kabels worden aangelegd! Aldus is de zonwering besturing Solexa ideaal voor toepassing bij reeds ingebouwde zonweringen

modellen:

No. 10110 Solexa 230 V, wit
Nr. 10130 Solexa 230 V, geborsteld aluminium
Nr. 10131 Solexa 230 V, donker parelgrijs geborsteld

Remo 8 – Afstandsbediening 

Remo 8

Draadloze afstandsbediening, gemak in de hand.

Met de radiografische afstandsbediening Remo 8 kunt u  “up / down / stop” en “aan / uit” bedienen voor acht kanalen. Als de afstandsbediening niet wordt gebruikt, kan deze opgeborgen worden aan de  meegeleverde magnetische muurbeugel.

Afstandsbediening voor Elsner RF draadloos protocol, handzender met wandhouder

Modellen:

nr. 60.511 Remo 8, wit / grijs
nr. 60.512 Remo 8, aluminium gekleurd / grafiet