Dakraam


Het mooiste licht met een functioneel dakraam

Wilt u weten hoe u de sfeer op uw verdieping met een schuin dak kan verhogen? Dat kan met een mooi dakraam geplaatst door DAKDIDAK. Dakramen zijn in staat om uw verdieping om te toveren tot een waar klein paradijsje met een lichtval die sfeer brengt in uw huis die bijna niet te evenaren is. Lees verder wat wij kunnen aanbieden want de mogelijkheden voor deze sfeervolle dakramen zijn talrijk.

Wie zijn wij?

DAKDIDAK is specialist in het plaatsen van dakramen op voor schuine daken. Wij leveren vrijwel alle grote merken zoals ROTO, VELUX en FAKRO en plaatsen deze voor u op professionele wijze. Wij werken met vaklieden die alles weten van dakvensters en dakbedekkingen zodat zij in staat zijn om op professionele wijze uw dakraam te plaatsen zonder dat u last krijgt van lekkage. Wij zijn tevens lid van VLOK, de branche vereniging van klusbedrijven zodat u weet dat u werkt met een erkend bedrijf.

Een keuze uit de vele mogelijkheden

Van levering tot het dakraam installeren

De meeste mensen denken bij een dakraam aan de VELUX ramen met het welbekende tuimelmechanisme. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Zo zijn er dakvensters beschikbaar die vanaf de vloer tot aan de nok bestrijken, er zijn tuimelramen die vanaf de bovenkant openen en zelfs zijdelings. En wat dacht u van een dakraam met een balkon? Ook dat kan tegenwoordig allemaal.

Wij komen niet alleen langs met een dakraam wanneer u heeft besloten om door ons een dakraam te laten plaatsen. Er moet namelijk meestal nog wel het één en ander gebeuren aan een dak alvorens een dakvenster geplaatst kan worden. Wij hebben dakdekkers en timmerlieden in dienst die het dak perfect in orde kunnen maken om het raam te kunnen plaatsen. Wij weten bovendien vrijwel meteen of u een vergunning nodig heeft voor een verbouwing aan uw dak.

Welke vensters beschikbaar

Er zijn nogal wat mogelijkheden wat betreft dakvensters.

Hieronder kunt u een opsomming lezen van de mogelijkheden die wij kunnen leveren:

  • Tuimelvensters
  • Uitzet tuimelvensters
  • Top tuimel vensters
  • Kiep dakramen
  • Uitstap dakvensters
  • Vensters met verhoogde tuimel as
  • Balkonramen
  • Schuifvensters
  • Uitzet zolderramen

dakraam Dakdidak

Neem contact op!

Wilt u meer weten wat er allemaal mogelijk is met uw dak en het licht? Neem dan contact met ons op. Bel ons of vul het formulier in op de website. Wij komen dan graag bij u langs om te samen met u het dakraam uit te kiezen. Behalve het leveren kunnen wij natuurlijk ook het dakraam installeren.