Daklicht

Daklicht voor elk dak

Daklicht, mooiste daglicht in uw huis

Heeft u een schuin dak in uw huis en wilt u er meer mee doen dat het simpele dakraampje dat er nu zit? Bekijk dan een onze site of laat u informeren en neem contact op. Want wij zijn specialisten in het creëren van dakvensters waarmee je het mooiste daklicht binnenhaalt. Wij geven u advies over de mogelijkheden, geven een scherpe offerte en denken met u mee…

Een daklicht voorziening voor een kleine studio of een groot panorama schuifdakraam om een enorme zolderruimte om te toveren tot dak-serre VivaVitro biedt altijd een verrassende oplossing en is een blijvende meerwaarde voor elk gebouw. De VivaVitro daklichten en daglichtsystemen bieden de ideale mogelijkheid, meer daglicht en ruimte te creëren.

Ervaring met daken en dakramen

Dakdidak heeft veel ervaring opgedaan in het leveren en plaatsen van Velux, Roto en Fakro tuimel-dakvensters en in de daken bouw deze kennis en ervaring gebruiken we nu voor VivaVitro®dakramen.  Met de jarenlange ervaring en kennis kan ik u goed adviseren bij de aanschaf van een bijzonder daklicht, aarzel daarom niet als u vragen heeft of advies wilt.Inpandigdakterras binnen

Schuif dakraam in rietHet mooie van daklicht

Daklicht is zon-licht of maan-licht en de oude Grieken maakten al melding van de heilzame werking van (zon)licht op de mens. Denk eens aan een badkamer met een whirlpool geplaatst onder een prachtig en functioneel dakraam dat volledig open schuift zonder hinderlijke raamvleugel die u uitzicht of loopruimte beperkt. Een bijna perfecte oplossing want u hoeft het raam niet te blinderen omdat er geen inkijk is en wanneer het dak op een gunstige ligging ligt dan is het bijzonder goed toeven wanneer u het zonlicht via het daklicht in de badkamer krijgt terwijl u heerlijk in bad ligt te ontspannen of heerlijk in een ligstoel binnen zit te zonnen. Een waar genoegen.

Een uitgebreide keuze

Er kan tegenwoordig heel veel met de VivaVitro daklichten voor schuine- en platte daken. Uiteraard zijn de klassieke tuimelramen nog steeds een hele goede keuze maar naar gelang de behoefte en de mogelijkheden wat betreft de ruimte zijn er tal van mogelijkheden om nog meer uit het daklicht te halen dan u voor mogelijk had gehouden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dakraam die naar buiten uitstappen op een dakterras mogelijk maakt…  Deze dakramen worden vaak al vanaf de vloer opgezet en kunnen doorgaan tot aan de nok. Met deze vensters kunt u daklicht creëren in een ruimte die nagenoeg zijn gelijke niet heeft.

Hieronder een opsomming van de mogelijkheden;

Daklicht? Neem contact met ons op

Wilt u nu bijzonder en meer daklicht creëren in uw huis neem dan contact op met ons. Dakdidak adviseert u graag over de mogelijkheden, bovendien voorzien we een ieder graag van een passende vrijblijvende offerte.