dak schuiframen

panorama schuifdakraam VDS

Dak Schuiframen

Schuiframen toepassen in uw dak, VivaVitro biedt u diverse mogelijkheden dak schuiframen in u hellende en platte dak te verwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos horizontale dak schuiframen handbediend, elektrisch bediend of verticale schuiframen elektrisch aangedreven.

Een schuifraam voor een kleine studio of een groot panorama dak schuifraam met VivaVitro haalt u buiten binnen en binnen  buiten.

De VivaVitro dak schuiframen en daglichtsystemen zijn een blijvende meerwaarde voor elk gebouw, comfort verhogend en energiebesparend

Subsidie op dak schuiframen

Woningen of gebouwen die worden voorzien van VivaVitro dakramen kunnen in aanmerking komen voor subsidie op dakramen. Door toepassing van de VivaVitro dakramen wordt niet alleen het woongenot verhoogd, ook de energieprestaties van  uw woning of gebouw verbeteren meer info over subsidie op dak schuiframen (Klik link)

Sinds 2004 ontwikkeld VivaVitro unieke daglichtsystemen voor daken;Daglichtsystemen dakramen en meer

  • nok-beglazing,
  • horizontale panorama dakschuiframen
  • verticale panorama dakschuiframen,
  • studio dak schuiframen
  • combinaties van dakramen met vast glas, dak uitzetraam, dak schuifraam…

Voor elke architectonische uitdaging vinden wij een geschikte oplossing.

Onze daglichtsystemen zijn samengesteld uit hoogwaardig composiet met unieke isolerende eigenschappen, VivaVitro is een milieu bewuste keuze.

Bijzonder is dat het hoogwaardige composiet de zelfde uitzettingscoëfficiënt heeft als glas. Door het toepassen van hoogwaardige composiet kunnen wij degelijkheid bieden bij een gering gewicht, het composiet is bijzonder goed bestand tegen corrosie en weersinvloeden, elektrisch isolerend (geen aarding nodig), recycling met 100% recycling garantie

VivaVitro® dakramen zijn getest op waterdichtheid bij een dakhelling van 15 graden; bij 600 Pascal dringt geen water door, vervolgens is het dubbele getest en zelfs bij 1200 Pascal lekt er geen water. Een bijkomend voordeel van onze glasvezel versterkte composiet profielen, ten opzichte van aluminium profielen, is dat er geen condensatie tegen het materiaal plaats vindt wat wel een veel voorkomend probleem bij aluminium constructies is, bovendien onze composiet profielen hebben dezelfde uitzettingscoëfficiënt als glas terwijl aluminium, afhankelijk van de legering, een ca. 7 maal hogere uitzettingscoëfficiënt heeft als glas.

Kortom een VivaVitro® dakschuifraam of daglichtsysteem is een investering in comfort en een meerwaarde voor uw woning of gebouw.

Meer over VivaVitro® dak schuiframen en daglichtsystemen (Klik hier)

Moderne Nok dak schuiframen daglichtsysteem, VivaVitro®