DAKDIDAK-Creatieve_dak-beglazing

Daglichtsystemen dakramen en meer

Daglichtsystemen maatwerk

Laat u inspireren door de grote verscheidenheid en bijna onbegrensde mogelijkheden van de VivaVitro dakramen en daglichtsystemen voor hellende en platte daken, indien gewenst zijn onze producten ook toepasbaar in gevels als daglichtsysteem we bespreken graag de mogelijkheden.

Daglichtsystemen dakramen en meerEen dakraam voor een kleine studio of een groot panorama schuifdakraam om een enorme zolderruimte om te toveren tot dak-serre VivaVitro biedt altijd een verrassende oplossing. De VivaVitro dakramen en daglichtsystemen bieden de ideale mogelijkheid, meer daglicht en ruimte te creëren.

Sinds 2004 ontwikkeld VivaVitro unieke daglichtsystemen voor daken; nok-beglazing, enorme panorama dakramen, studio dakramen… Voor elke architectonische uitdaging vinden wij een geschikte oplossing.

Doordat onze daglichtsystemen op een raamwerk van balken worden geleverd zijn deze eenvoudig op de bestaande of aangebrachte rafeling met behulp van een hijs-kraan te installeren.

VivaVitro doet geen concessies aan de kwaliteit, hoogwaardige materialen worden toegepast met uitstekende isolerende en bijzonder krachtige kenmerken. Gegarandeerd, daglichtsystemen met een lange levensduur welke u een bijzonder aangenaam woongenot laten ervaren.


Geef een reactie